Аліум Moly Aллиум -фото №
Аліум Moly Aллиум -фото №
Аліум Moly Aллиум -фото №
Аліум Moly Aллиум -фото №
Аліум Moly Aллиум -фото №
Аліум Moly Aллиум -фото №

Аліум Moly

620050
Розпродано
10,00 грн


Кількість Знижка Ви заощаджуєте
2 10% до 2,00 грн
4 12% до 4,80 грн
5 15% до 7,50 грн
  162 Вже продані товари.
Сповістити про оновлення продукту 
Електронна пошта:
(0)

Опис

Allium Moly, відомий також як золотий часник або лілійник, - це цибулина з яскравою і чарівною квіткою, яка додасть у ваш сад яскраве сонячне світло. Ця чудова рослина цінується за золотисто-жовті квітки і компактність, легкість у вирощуванні. Allium Moly - справжня знахідка як для початківців, так і для досвідчених садівників.




Жовта елегантність:


Відмінною особливістю Allium Moly є його яскраві золотисто-жовті квітки. Ці веселі, зірчасті квітки розташовуються гронами, створюючи сліпучу картину, яка прикрасить ваш сад наприкінці весни і на початку літа. Яскраве забарвлення і унікальна форма квіток роблять їх відмінним вибором для бордюрів, кам'янистих садів і контейнерних посадок.




Посадка і догляд:


Посадка і догляд за Allium Moly не вимагають особливих зусиль. Ось кілька простих рекомендацій, які допоможуть вам почати роботу:




  1. Посадка: Виберіть сонячне або частково затінене місце з добре дренованим ґрунтом. Посадіть цибулини восени на глибину 3-4 дюйми і на відстані 2-3 дюйми одна від одної. Слідкуйте за тим, щоб загострений кінець цибулини був спрямований вгору.
  2. Полив: Після вкорінення Allium Moly досить посухостійкий. Протягом вегетаційного періоду поливайте економно і не допускайте перезволоження, щоб уникнути гниття.
  3. Догляд: Після цвітіння можна залишити листя в'янути природним чином, оскільки це допомагає цибулинам накопичувати енергію для наступного вегетаційного періоду. За бажання можна обрізати листя, коли воно повністю зів'яне.



Купити Allium Moly в Nova Flora:


Готові привнести у свій сад нотку золотої елегантності? Придбати цибулини Allium Moly. Ми пропонуємо цибулини найвищої якості, щоб забезпечити яскраве і процвітаюче доповнення до вашого саду. Також пропонуємо переглянути інші сорти алліумів.




Підкресліть красу вашого відкритого простору за допомогою Allium Moly, чудової і простої у догляді квітучої цибулини, яка наповнить ваш сад сонячним світлом. Золотисті квітки і невибагливість у догляді роблять цей сорт ідеальним вибором для садівників будь-якого рівня. Не пропустіть шанс привнести у свій сад цей цибулинний Allium і насолоджуйтеся його чарівною чарівністю з року в рік.

Деталі товару

Колір
жовтий
Висота рослини
40 см
Період висадки
вересень-листопад
Період цветіння
травень-червень
Діаметр квітки
8 см
Зона
III-IV
Відстань між рослинами при посадці
15 см
Глибина посадки
10 см
На зріз
Так
Вид продукта
Цибулина
Розміщення
Сонце
Особливості
ароматні

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

15 інших товарів в цій категорії:

Відгуки Всі відгуки

Всього

0

(0 Відгуки)

Фильтр отзывов по оценке

  • 5
    (0)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)

Залишити відгук

Напишите ваш отзыв

Аліум Moly

Аліум Moly


Напишите ваш отзыв и получите купон на скидку 15,00 грн
*действующий на 150 дней
Так Ні
By submitting this review, you agree that it be published and publicly available.
Product added to wishlist
Продукт додано для порівняння
×