• Розпродаж!
  • -50%
  • Новий
Жоржина Yellow Heaven
Жоржина Yellow Heaven
Жоржина Yellow Heaven
Жоржина Yellow Heaven

Жоржина Yellow Heaven

208232
можливо замовити
46,00 грн 92,00 грн -50%
Залишилось
Розмір
Кількість в упаковці

  49 Вже продані товари.
Сповістити про оновлення продукту 
Електронна пошта:

Опис

Жоржина Жовте Небо: Золота насолода для вашого саду

Огляд жоржин Yellow Heaven

Жоржина Yellow Heaven - захоплюючий сорт, відомий своїми яскраво-жовтими квітами, які випромінюють тепло і життєрадісність. Ідеально підходить для садівників, які хочуть прикрасити свій відкритий простір, ця жоржина додасть золотистого відтінку будь-якому саду. Незалежно від того, чи ви досвідчений садівник, чи початківець, жоржина Yellow Heaven - чудовий вибір для створення яскравої та гостинної атмосфери.

Період цвітіння

Жоржина Yellow Heaven цвіте з липня по жовтень, забезпечуючи тривалу демонстрацію сяючих квітів. Завдяки такому тривалому сезону цвітіння ваш сад залишається барвистим і привабливим протягом усього літа і до осені.

Колір і діаметр квітів

Квіти жоржин Жовте Небо мають яскраво-жовтий колір, створюючи сліпучий і піднесений візуальний ефект. Квіти великі, зазвичай 15-20 сантиметрів у діаметрі, що робить їх помітною особливістю будь-якого саду.

Висота рослини

Досягаючи висоти 80-100 сантиметрів, жоржина Yellow Heaven додає значного вертикального інтересу вашому саду. Її помірна висота робить її придатною для різноманітних садових композицій, включаючи бордюри, клумби та контейнери.

Особливості

Жоржина Yellow Heaven чудово підходить для зрізання, що робить її ідеальною для створення яскравих і життєрадісних квіткових композицій. Сонячно-жовті квіти здатні прикрасити будь-яке приміщення, дозволяючи насолоджуватися їх красою як всередині, так і зовні вашого будинку.

Період посадки

Найкращий час для посадки жоржин Yellow Heaven - з кінця квітня до початку червня. Посадка в цей період гарантує, що бульби вкоріняться задовго до піку сезону цвітіння, що призведе до сильного росту і рясного цвітіння.

Глибина посадки та відстань

Для оптимального росту висаджуйте бульби жоржин Yellow Heaven на глибину 10-15 сантиметрів. Висаджуйте рослини на відстані 50-60 сантиметрів одна від одної, щоб дати їм достатньо місця для росту і забезпечити належну циркуляцію повітря.

Деталі посадкиТехнічні характеристики
Глибина посадки 10-15 см
Відстань між рослинами 50-60 см

Розташування в саду

Жоржина Yellow Heaven процвітає в місцях, які отримують від повного сонця до півтіні. Вибір місця з такими умовами освітлення сприятиме здоровому росту та рясному цвітінню.

Оптимальна кліматична зона

Цей сорт жоржин особливо добре пристосований до клімату України. Помірні температури та сезонні коливання забезпечують ідеальне середовище для процвітання жоржин Yellow Heaven.

Цікаві факти про жоржину Yellow Heaven

Жоржина Yellow Heaven славиться своїм яскравим і сонячним цвітінням, яке викликає відчуття тепла і щастя. Цей сорт не тільки підвищує естетичну привабливість саду, але й приваблює комах-запилювачів, таких як бджоли та метелики, сприяючи біорізноманіттю саду. Яскраве забарвлення і великі квіти роблять цей сорт улюбленим серед садівників, які прагнуть створити радісний і живий сад.

Догляд та обслуговування

Щоб зберегти ваші рослини жоржин Yellow Heaven здоровими та яскравими, дотримуйтесь цих рекомендацій по догляду:

  • Полив: Регулярно поливайте, переконавшись, що ґрунт добре дренований, щоб запобігти перезволоженню.
  • Підживлення: Використовуйте збалансоване добриво кожні 4-6 тижнів протягом вегетаційного періоду, щоб сприяти здоровому росту і рясному цвітінню.
  • Обрізка: Регулярно обрізайте квіти, щоб стимулювати безперервне цвітіння і підтримувати гарний зовнішній вигляд рослини.

Короткий довідник

Особливості та деталі
Колір Блискучо-жовтий
Місцезнаходження Сонце або півтінь
Оптимальний клімат Україна.
Використання Садові клумби, бордюри, контейнери, зрізка

Висновок

Жоржина Yellow Heaven - універсальне і візуально приголомшливе доповнення до будь-якого саду. Простота у догляді, тривалий період цвітіння та пристосованість до різних садових умов роблять її чудовим вибором для садівників в Україні. Незалежно від того, чи хочете ви покращити естетику вашого саду, чи насолоджуватися свіжозрізаними квітами, жоржина Жовте Небо - це фантастичний вибір.

Осяйте свій сад жоржинами Yellow Heaven

Вибираючи жоржину, ви додаєте своєму саду яскравих кольорів та життєрадісної енергії. Відвідайте NovaFlora вже сьогодні, щоб придбати жоржину Dahlia Yellow Heaven і перетворити свій сад на приголомшливу виставку золотистої та яскравої краси.

Деталі товару

Колір
жовтий
Висота рослини
80-100 см
Період висадки
квітень-травень
Період цветіння
серпень-жовтень
Діаметр квітки
15-20 см
Відстань між рослинами при посадці
50 см
Глибина посадки
10-15 см
На зріз
Так
Розміщення
Сонце
56 од.
208232

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

16 інших товарів в цій категорії:

Відгуки Всі відгуки

Всього

0

star_border star_border star_border star_border star_border

(0 Відгуки)

Фильтр отзывов по оценке

Залишити відгук

Напишите ваш отзыв

Жоржина Yellow Heaven

Жоржина Yellow Heaven

monetization_on Напишите ваш отзыв и получите купон на скидку 15,00 грн
*действующий на 150 дней
thumb_up Так thumb_down Ні
By submitting this review, you agree that it be published and publicly available.
Product added to wishlist
Продукт додано для порівняння
×